přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Celer s čerstvými hříbky
Ingredience    •600 g celer
•150 g cibule
•1 lžíce sádlo
•2 lžička mouka (hladká)
•2 lžíce bílé víno
•500 ml vývar z celer
•sůl
•mletý pepř
•petrželová nať
•1 bobkový list
•1 lžíce máslo
•150 g hříbky

Recept   Celer očistíme, nakrájíme na silnější plátky a uvaříme v co nejmenším množství osolené vody do poloměkka. Vyjmeme z vody a na sítu necháme odkapat. Cibuli jemně nakrájíme a podusíme na sádle, zaprášíme moukou a osmahneme, pak zalijeme vývarem z celeru, rozšleháme, opepříme, přidáme nasekanou petrželovou nať, bobkový list a provaříme. Na másle podusíme očištěné nakrájené hříbky a přes sítko propasírujeme na celer připravenou omáčku, dovaříme a ihned podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.
Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů