přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Holubinky s křenovou šlehačkou
Ingredience    •350 g holubinek
•tuk (na smažení)
•sůl
•125 ml smetana (na šlehání)
•3 lžíce křen (strouhaný)
•cukr
Recept   Holubinky opečeme na rozpáleném tuku, zvlášť klobouky a zvlášť podélně rozříznuté nohy a osolíme. Opečené houby přeložíme na talíře. Do ušlehané smetany lehce vmícháme nastrouhaný křen nebo křenovou pastu, špetku soli a cukru a promícháme. Touto šlehačkou osmažené houby přelijeme a podáváme například s topinkami.
Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů