přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Kovářské lívance
Ingredience    250 g hřibů kovářů, 1 cibule, 250 g hladké mouky, 200 ml mléka, máslo, 2 vejce, sůl, drcený kmín, prášek do pečiva, olej
Recept   Z mouky, vajec a prášku do pečiva připravíme těsto. Na másle zpěníme cibuli a přidáme pokrájené houby. Ochutíme kmínem, solí a pepřem. Když jsou houby hotové, necháme vychladnout. vychladlé houby přidáme do těsta a prohněteme. Vytvoříme lívance, které smažíme do zlatova.
Autor Joska


Komentáře k receptu - 0 komentářů