přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Opékané selátko podle Dana
Ingredience    Sele asi 18 -20 kg, 20 stroužků česneku, 300 ml olivového oleje, sůl Klikni pro velký obrázek
Recept   Selátko řádně umyjeme. Ve větší nádobě smícháme olej, sůl a rozdrcený česnek. Tímto roztokem naplníme větší injekční stříkačku a vpichujeme do selete, do masa, nikdy ne do kůže! Takto naložené sele dáme do chladna na 3 dny. Pak opékáme na grilu nebo rožníme asi 5 až 7 hodin. Pokud mezi touto dobou maso dosáhne 80 stupňů, je hotové a připravené k servírování. Podáváme s čerstvým pečivem, zeleninou nebo houbovým salátem.
Autor Mahony


Komentáře k receptu - 0 komentářů