přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Houbový guláš II.
Ingredience    Na 4 porce potřebujete: 500 g čerstvých hub, 2–3 cibule, 75 g sádla, 2 lžičky gulášové papriky, 1 lžičku drceného kmínu, 1–2 lžíce hladké mouky, 700 ml hovězího nebo drůbežího vývaru, sůl, pepř, 2 stroužky česneku a majoránka na dochucení
Recept   Postup: Houby očistěte a nakrájejte na kousky. Cibuli nakrájejte najemno. V hrnci rozehřejte sádlo a cibuli s houbami na něm osmahněte. Zaprašte paprikou, kmínem a moukou a nechte koření rozvonět a pustit barvu. Podlijte vývarem, důkladně promíchejte a uvařte houby doměkka. Dochuťte solí, pepřem, prolisovaným česnekem a majoránkou.
Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů