přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Houbováky
Ingredience    Hřibovité houby, strouhanka, vejce, šunka (nebo jiná uzenina), máslo, česnek, sůl, pepř, chilli omáčka, olej na smažení. Klikni pro velký obrázek
Recept   Čerstvé, popř. rozmražené houby pokrájíme na menší kousky a podusíme na másle. Po vychladnutí smícháme se strouhankou, na drobno pokrájenou uzeninou, vejci, utřeným česnekem a ochutíme solí a kořením. Vzniklé trochu tužší těsto smažíme na oleji jako bramboráky. Doporučená příloha: vařené brambory a tatarská omáčka.
Autor Kraken


Komentáře k receptu - 0 komentářů