přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Houbový nákyp s květákem
Ingredience    20 dkg žampionů (hub), 1 středně velký květák, 1 cibule, 4 vejce, 4 lžíce másla, 7 dkg hladké mouky, sůl, pepř, zelená petrželka nebo pažitka
Recept   Květák uvaříme do poloměkka a rozebereme na růžičky. Houby nakrájíme na plátky a podusíme na cibulce a tuku, občas můžeme podlít vodou.
Žloutky utřeme s máslem a přidáme petrželku a mouku, vložíme květák a houby, nakonec sníh z bílků. Směs vložíme do vymazaného pekáčku a pečeme cca 30 minut při 200 st. C. Podáváme s bramborem nebo chlebem.
Autor Mahony


Komentáře k receptu - 0 komentářů