přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Houbová specialita
Ingredience    8 stejně velkých hřibů,1 vejce,1 stroužek česneku,7,5 dkg tvrdého sýru,kousek bílé veky nebo rohlík, trochu mléka, majoránka, oregano, mletý pepř, sůl, olivový olej
Recept   Z hřibů opatrně vyřízneme nožky tak,aby ve spodní části jejich klobouků vznikla prohlubeň.Nožky hříbků rozetřeme s česnekem,přidáme vejce, sýr majoránku a oregano,osolit a opepřit.Veku nebo rohlík namočit do mléka,po chvilce lehce vymačkáme a přidáme ke směsi,společně promícháme a naplníme kloboučky hříbků,zakápneme olejem a pak vložíme do předem vyhřáté trouby a při teplotě asi 180 stupňů 20 minut zapékáme.Podáváme ještě horké.
Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů