přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Čertovské houby
Ingredience    • 300 g tvrdších hub
• 50 g másla
• 150 ml smetany
• sůl
• pepř
• muškát
• 1 lžíce plnotučné hořčice
• 1 lžíce kečupu
• 1 lžíce sojové omáčky
• 1 lžíce citronové šťávy
Recept   Houby nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Ze smetany, hořčice, kečupu, sojové omáčky, citronové šťávy a koření připravíme omáčku, tou pak houby zalijeme a alespoň 15 minut směs ještě podusíme. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů