přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Bedly v pivním těstíčku
Ingredience    Budete potřebovat: očištěné hlavičky bedly, 250 g polohrubé mouky, 2 vejce, pepř, sůl, kmín, 1dcl piva, olej
Recept   Hlavičky bedel si krátce spaříme ve vařící vodě a necháme na tácu okapat a vychladnout. Masitou chuť bedly podtrhneme solí, pepřem a drceným kmínem, který neodmyslitelně patří k houbám. Připravíme si těstíčko z mouky, piva a vejce. Houby namočíme do těstíčka a pečeme na rozpáleném oleji. Smažíme z obou stran do zlatova a podáváme s vařenými brambory, které vylepšíme kouskem másla
Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů