přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Segedín z masáků
Ingredience    Budeme potřebovat: 1,5 kg masáků, 1 cibuli, 250 g kysaného zelí, 2,5 dl kysané smetany, olej, 1 lžíci hladké mouky, 1 lžíci mleté papriky, kmín, mletý pepř
Recept   Na oleji si zpěníme jemně nasekanou cibulku a necháme zesklovatět. Přidáme pokrájené houby a směs lehce osolíme. Houby dusíme asi deset minut. Pak do hrnce přidáme zelí, papriku a kmín. Kdo má rád, může přidat kousek libečku ze zahrádky, který omáčce dodá ostřejší chuť. Guláš zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Necháme pět minut provařit a vlijeme zakysanou smetanu. Kdo má rád kyselejší, dochuťte si směs octem. Před podáváním ještě dosolte a dopepřete. Segedín podáváme s chlebem
Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů