přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Dušené křemenáče
Ingredience    800 g křemenáčů, máslo, 1 cibule, sůl, pepř, drcený kmín, petželka
Recept   Křemenáče nakrájíme a přidáme k osmahlé cibulce, smažíme na másle, dokud houby nepustí vodu. Osolíme, okořeníme a dusíme 15 minut. Udušené houby smícháme s nasekanou petželkou a podáváme na topinkách.
Autor Joska


Komentář  
Přezdívka
dvakrát padesát slovy


2008-10-23 23:43:24    robi    Tak k tomuto receptu mi chybí snad jen jediné - najít v čechách dostatek křemenáčů, což je alespoň na mnou běžně navštěvovaných lokalitách úkol takřka nadlidský.
Existuje varianta i z jiných druhů hub, resp. zkoušel už někdo jiné houby?