přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Houbová pánev
Ingredience    •1 kg houby (čerstvé)
•2 cibule
•3 stroužek česnek
•4 lžíce olej
•1 lžíce citrónová šťáva
•lžíce petrželová nať (nasekaná)
•mletý pepř
•sůl

Recept   
Houby očistíme, můžeme použít různou směs, například hřiby, lišky, kozáky atd. Očištěné houby nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Na hlubší pánvi rozehřejeme olej a dáme na něj restovat nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme nakrájené houby, osolíme a dusíme asi 10 minut na středním plameni.

Po 10 minutách dušení přidáme nakrájený česnek, opepříme a dusíme asi dalších 10 - 15 minut. Poté zakapeme citrónovou šťávou, posypeme jemně nasekanou petrželovou natí, promícháme a můžeme podávat společně s pečivem nebo namazené na krajících chleba.

Autor Ruda123


Komentář  
Přezdívka
sedm a třináct slovy


Lituji, zatím nejsou k tomuto receptu žádné komentáře