přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Suchohřiby po zálesácku
Ingredience    500 g hřibů hnědých, 80 g másla, 30 g hladké mouky, sůl, petrželová nať, citron
Recept   Kloboučky hřibů osolíme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na rozehřátém másle. Opečené vyjmeme, do másla přidáme drobně nakrájenou petrželovou nať a citronovou šťávu. Zamícháme a prohřejeme. prohřátou šťávou zelejeme opečené kloboučky hřibů. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
Autor Joska


Komentář  
Přezdívka
dvě a pět slovy


Lituji, zatím nejsou k tomuto receptu žádné komentáře