přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Pstruh plněný hříbky
Ingredience    4 celí pstruzi, vykuchaní
500 g čerstvých hřibů, rozpůlených
2 cibule, nakrájené na klínky
sůl a čerstvě mletý pepř
2–3 lžíce másla
menší svazek petrželky
asi 12 listů šalvěje
Recept   1 Pstruhy omyjte, osušte, uvnitř i vně osolte, opepřete a naplňte částí hub a cibule, petrželkou a kouskem másla, zbytek dejte do pekáče. Ryby ovažte provázkem a pod něj zastrčte pár lístků šalvěje.

2 Pstruhy položte vedle sebe do pekáče na zbývající cibuli a houby. Poklaďte zbylým máslem a pečte v troubě předehřáté na 160 °C zhruba 20–30 minut, podle velikosti ryb.
Autor Ruda123


Komentář  
Přezdívka
devět a jedenáct slovy


Lituji, zatím nejsou k tomuto receptu žádné komentáře