přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Topinka s houbami a volským okem
Ingredience    3 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
špetka drcené chilli papričky
200 g hub (čerstvých či mražených)
1 lžíce rajského protlaku (není nutné)
hrst hladkolisté petrželky
4 křepelčí vejce
opečený chléb k podávání
Klikni pro velký obrázek
Recept   1 Na lžíci oleje zpěňte česnek a chilli, přidejte houby a opékejte 2 minuty. Přidejte protlak a míchejte další 4 minuty. Vypněte a vmíchejte petrželku. Navršte na topinky a ozdobte je volským okem opečeným na zbývajících 2 lžících oleje.
Autor Ruda123


Komentář  
Přezdívka
dvakrát padesát slovy


Lituji, zatím nejsou k tomuto receptu žádné komentáře