přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Hřib hořký
Ingredience    Tento recept pochází od Martina :
Recept   ad. 18.6. - hořčáci: Pantáto, to jsem psal já, fakt jsou ti hořčáci dobří a provozuji to opakovaně, jen při tom dlouhém dušení nesmíš přešvihnout tu správnou mez, ono je to asi jako s cibulkou, když je tmavě hnědá, je akorát, když už černá, hořkne.... vyzkoušej a uvidíš:

Dus nejméně 20minut a pokus se vydusit skoro všechnu vodu, pak osol, přidej cibulku, chvíli ještě smaž, ať zesklovatí, prskni tam vejce a chutě do toho!
Autor Joska


Komentář  
Přezdívka
devět a jedenáct slovy


2017-07-22 23:13:17    lust    Naprosto skvělý recept, nevěřil jsem tomu, tak jsem to vyzkoušel. Chuť je pikantní bez sebemenší známky hořkosti. Před dušením jsem přilil trochu vody a dusil v teflonové pánvi aby se nepřipékalo. Těsně před koncem dušení jsem přidal kousky slaniny a cibulku, nakonec vejce.