přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Janovské rizoto s houbami
Ingredience    100 g másla, 2 stonky celeru, 2 mrkve, 1 cibule, 200 g libového hovězího masa, trochu oregana, 100 ml bílého vína, 1 lžíce sekané zelené petrželky, šálek vývaru, sůl, mletý pepř, 400 g předvařené rýže, 100 g strouhaného parmezánu, 300 g hřibů
Recept   Drobně krájenou zeleninu osmahneme na polovině másla. Přidáme na kostičky nakrájené maso a restujeme dohněda. Zalijeme bílým vínem, přidáme oregano, zelenou petrželku, nakrájené hřiby, dobře zamícháme a zalijeme vývarem .Osolíme, opepříme a dusíme dalších asi 40 minut. Pak přidáme předvařenou rýži, zbytek másla, zamícháme a povaříme 5-10 minut. Podáváme se strouhaným parmezánem.
Autor robi


Komentář  
Přezdívka
čtyři a šest slovy


Lituji, zatím nejsou k tomuto receptu žádné komentáře