přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Ďáblovy houbičky
Ingredience    400 g pevnějších hub, 3 lžíce másla, 150 ml smetany, 1 lžíce francouzské nebo plnotučné hořčice, 1 lžíce jemného kečupu, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce citronové šťávy, špetka soli, špetka pepře a špetka muškátu
Recept   Houby nakrájíme na plátky, propláchneme vodou, necháme okapat a podusíme na másle. Z ostatních surovin připravíme omáčku, kterou zalijeme houby, zamícháme a ještě 20 minut dusíme za občasného míchání. Podáváme s toasty a pivem.
Autor robi


Komentář  
Přezdívka
dvakrát padesát slovy


Lituji, zatím nejsou k tomuto receptu žádné komentáře