přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

KAPR PO ŠVÝCARSKU
Ingredience    Potřebujeme:

600 g kapra (filet)
sůl, bílý pepř
hladká mouka
olej
citrónová šťáva
40 g másla
strouhanka
větší jablko
2 bílky
60 g tvrdého sýra
Recept   

Příprava:

Porce kapra osolte, zlehka opepřete a obalte v hladké mouce. Pak je zprudka opečte z obou stran na oleji. Zapékací nádobu vymažte máslem, vysypte strouhankou, vložte do ní opečené porce kapra a pokapejte je citrónovou šťávou. Ze šunky krájené na tenké nudličky, strouhaného sýra a jablka, bílků, strouhanky a posekané petrželové natě vytvořte zapékací těsto, které rozdělte na porce ryby. Nejlépe pod grilem (funkce pečení shora) je pak zapečte dozlatova (cca 10 minut). Podávejte se smetanovou bramborovou kaší a smaženou bramborovou slámou.
Autor jarrek


Komentář  
Přezdívka
čtyři a čtyři slovy


2012-09-29 23:21:46    alsata    Nepochopil jsem, co má kapr společného s houbami.