přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Smrži na rychlíka
Ingredience    Smrž obecný,olej,bylinkové koření - provensálské,sůl
Recept   Rozpálíme tuk na pánvi, přihodíme koření a omyté rozpůlené smrže. Opečeme z obou stran,osolíme a podáváme jako přílohu k masu, nebo jen tak s chlebem. Rychlé a vynikající.
Autor Iris


Komentář  
Přezdívka
deset krát deset slovy


Lituji, zatím nejsou k tomuto receptu žádné komentáře