přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Grilované žampióny
Ingredience    •500 g žampióny (menší)
•100 g anglická slanina
•2 - 3 cibule
•4 lžíce olej
•3 stroužek česnek
•sůl
•mletý pepř
•lžíce citrónová šťáva

Recept   
Žampióny očistíme, odřízneme z nich nohy a hlavičky napícháme na špízové jehly střídavě s kousky slaniny a kusy cibule. Špízy potřeme olejem rozmíchaným s utřeným česnekem a se solí, pepřem a citrónovou šťávou. Dáme je na gril a opékáme, až houby změknou. Během grilování potíráme zbylým olejem. Podáváme s opečenými bramborami nebo pečivem.

40 minut

Autor Ruda123


Komentáře k receptu - 0 komentářů