přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Hejkalův guláš
Ingredience    500 g hub (pestrá směs druhů), 2 cibule, 1 menší jablko, slanina, 1 lžíce strouhaného křenu, 6 lžic chlebové strouhanky, 4 lžíce oleje, hovězí vývar z kostky, majoránka, kmín, pepř, sůl
Recept   Cibuli pokrájíme na kolečka, jablko na menší kostičky a houby na větší kousky a vše společně osmahneme na oleji. Gurmáni si přidají i slaninu. Potom podlijeme vývarem, přidáme sůl a koření a dusíme doměkka. Těsně před dokončením vmícháme strouhaný křen a zahustíme chlebovou strouhankou. Podáváme s chlebem.
Autor Philco


Komentáře k receptu - 0 komentářů