přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

polévka z Hadovky smrduté
Ingredience    na 4 porce:
6-8 uzavřených plodnic Hadovky,1 střední cibule,5dkg.angl.slaniny,přiměřeně kořenové zeleniny,petželová nať,2 stroužky česneku,na kostičky nakrájená opečená houska,pórek,1l kuřecího vývaru,sůl,pepř,máslo nebo olej.
Recept   Uzavřené plodnice hadovky zbavíme kožovité slupky a rosolu,dobře omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
Opečeme je(spíš víc jak míň)na másle společně s nakrájenou cibulí, anglickou slaninou a drceným česnekem.Přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a ještě chvíli restujeme.Zalijeme kuřecím vývarem,osolíme,opepříme a vložíme nakrájený pórek.
Podle potřeby povaříme.Podáváme s na másle opečenými kostičkami housky a nasekanou petželovou natí.
Autor rebes


Komentáře k receptu - 2 komentářů